martes, 8 de enero de 2013

FRANCESC I NÚRIA (Pastel)

Xeca 2012 

  
Xeca 2012
  
   Aquest dos retrats han sigut un regal per en Francesc i  Núria, es meus “nebodets”, però també per a tota sa família, especialment per sa seua mare, na Ninona, ella i jo som amigues des de que teníem dos anyets i d’aquella època d’infantesa tenim molts i bons records. Sa nostra generació encara va pertànyer a sa d’aquells  fillets i filletes que  jugàvem as carrer i de tot açò en guardem ben vives en sa memòria un bon grapat d’anècdotes.
   Avui, 43 anys després, podem omplir-nos sa boca per dir ben fort i ben clar que continuem essent amigues i ho podem fer perquè no hi ha amistat més forta que aquella que ha superat es moments més durs. A vegades sa vida ens dona s’oportunitat de posar a prova qui son els amics de veritat, és en es moments difícils on alguns des que consideraves  amics es converteixen en grans decepcions i quan queden es pocs que val la pena conservar i tu Ninona ets una d’elles ( i per sort no s’ única).
   Aquests dos quadres van suposar un repte,  fer retrats quan pràcticament no n’havia fet cap mai, tornar a treballar amb sa tècnica des pastel després de molts anys de tenir-la aparcada i tot açò fer-ho amb dues cares massa conegudes que és el més difícil. En ells hi ha moltes hores de dedicació, possiblement des d’un punt de vista tècnic tindran molts defectes i coses per millorar però els he fet amb molta il·lusió, cada una de ses llums i ombres, ses línies, es colors... estan impregnats d'amor. 
   Va ser un plaer fer-los i encara més poder gaudir des moment en que els van destapar. No l'oblidaré.

 

No hay comentarios: